Home » Markt gesloten

Markt gesloten

Bedankt voor je bezoek

De Online Creamarkt Kersteditie was een groot feest! Wij als Team Online Creamarkt, de deelnemers en de duizenden bezoekers hebben er ontzettend van genoten. We hopen dat jij ook een kans hebt gehad om een bezoekje te brengen en je het naar je zin hebt gehad op de digitale kerstmarkt.

Voor dit jaar zit het er op, maar niet getreurd, in 2022 organiseren we met veel plezier weer nieuwe edities van de Online Creamarkt. Wil jij als eerste op de hoogte zijn daarvan? Volg ons op Instagram via @onlinecreamarkt of schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Voor nu wensen we iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, liefdevol en creatief nieuwjaar. 

Liefs,
Team Online Creamarkt

Wie waren erbij?

De markt mag dan gesloten zijn, maar je kunt altijd nog terugvinden welke toppers er achter de kraampjes te vinden waren. Daarnaast hebben we de afgelopen twee edities in totaal negen deelnemers geinterviewd. Ontdek het ontstaan van hun creatie passie en liefde voor handgemaakt.

Any Dress

Beginners en gevorderden kunnen bij Linda terecht om alles te leren over het naaien van je eigen outfits. Is dat wat voor jou? Lees snel verder.

interview - foto 2

Lieke Koster

Kunstenares Lieke reist met haar man heel Europa door en schildert wat ze ziet en ervaart, overal waar ze komen. Ze vertelt ons er alles over in haar interview.

Interview - Foto1

Studio Lanterfant

Moniek laat zich door de jaren ’80 inspireren om duurzame en kleurrijke sieraden te maken. Benieuwd naar het resultaat?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van het nieuws rondom de Online Creamarkt? Abonneer je op onze algemene nieuwsbrief.

* indicates required

Volg de markt en alle deelnemers nu ook via social media:

@OnlineCreamarkt