Interview: Any Dress

Standhouder op Online Creamarkt editie #7 – december 2021

Vertel ons eens, wie zit er achter Any Dress?

Ik ben Linda de Boer en ben eigenaresse van de off- & online Modevakschool Any Dress. Inmiddels werk ik alweer meer dan 10 jaar full time in mijn eigen bedrijf, waar ik mijn passie en enthousiasme mag overbrengen op anderen middels naailessen, patroon tekenlessen, workshops, online lessen en e-books.

En o ja, laten we vooral ook niet vergeten dat dit alles niet mogelijk is zonder mijn manlief (steun en toeverlaat), zonder af en toe een heerlijk kroel van onze zwart-witte viervoeter ‘Poes Smoezel’ en de inspiratie, motivatie en soms kritische noten van een twee- tot drietal hele lieve vriendinnen.

Wil je nog een ander leuk weetje over jezelf kwijt?

Hahaha, ja hoor. Je kunt mij wakker maken voor champagne met patat. Ook echt de combinatie van luxe en eenvoud. Super lekker! Daar moeten veel mensen dus ontzettend om lachen.

Hoe is Any Dress ontstaan?

In 3 MAVO wist ik al dat ik naar de Modevakschool wilde en zo ging ik er 2 jaar later dan ook heen. Na de Modevakschool volgden nog verschillende cursussen en opleidingen. Waaronder mijn maatwerkcoupeuse opleiding aan de Rotterdamse snijschool.

Heel erg verbazend was het dus niet dat ik uiteindelijk mijn Modevakschool startte. Mijn technische kennis is dan ook met de jaren steeds groter geworden. En zo investeerde ik samen met een collega een aantal jaar geleden in software om digitale patronen te kunnen maken.

Alles bij elkaar heeft dit er voor gezorgd, dat ik niet zomaar een modevakschool ben. Zo kun je bij terecht als beginner, gevorderde, maar ook als bedrijf en ben je mij aan het juiste adres voor snelle en simpele oplossingen, maar ook als je het naadje van de kous wilt weten.

Heb jij ook een leuke vraag voor Linda?
Stel hem via WhatsApp.

Mijn missie is het overdragen van mijn kennis, waardoor een ieder er smaakvol uit kan zien, passend bij ieders eigen stijl, karakter en pasvorm.  

Voor wie zijn jouw cursussen vooral geschikt?

Mijn producten en workshops zijn voornamelijk geschikt voor vrouwelijke cursisten, echter mannen zijn ook absoluut vertegenwoordigd, die graag hun creativiteit willen omzetten in de juiste vaardigheden om tot een leuk en goed gevulde kledingkast te komen.  

En hoe blij zijn zij daarmee?

De leukste klantreactie voor mij is dat cursisten daadwerkelijk hun eigen gemaakte kledingstukken met trots dragen. Zo komt het regelmatig voor dat cursisten van de dagworkshops direct in hun zelfgemaakte kledingstuk naar huis gaan.

Jij doet mee aan deze editie van de Online Creamarkt met een kraampje. Wat kunnen de bezoekers daar (straks) vinden?

Momenteel doe ik aan de Online Creamarkt mee met voornamelijk digitale en online producten. Onlangs heb ik namelijk mijn online leeromgeving gelanceerd en hierin wil graag verder groeien. Hiermee speel ik in op de vragen en de behoeften van deze en de toekomstige tijd.