Workshop Programma

Gratis en exclusief voor de bezoekers aan de Online Creamarkt:  Creatieve workshops!
In onze gezellige workshoptent worden er twee weekenden lang door populaire Nederlandse makers, gratis creatieve workshops gegeven. Het eerste weekend zit er inmiddels al weer op. Deze workshops zijn gedurende de gehele openingstijden te volgen, exclusief op de Online Creamarkt. Wil jij dus nog graag een van deze workshops volgen? Bezoek deze gezellige tent dan 2-3-4 oktober voor je laatste kans!
Leer de makers kennen en doe gezellig met ze mee. Heb je het materiaal voor de workshop niet in huis? Geen probleem! De bijbehorende DIY-pakketten voor de workshops zijn nu verkrijgbaar en worden zo snel mogelijk verzonden door de makers zodat jij straks mee kunt doen met het juiste materiaal bij de hand.

Spread the word

Zorg ervoor dat de Creabea's in je netwerk deze unieke kans niet missen! Maak er samen met vriend(inn)en een uniek uitje van en spoor zo veel mogelijk mensen aan om gezellig mee te doen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Deel het programma met de link naar deze pagina (www.onlincreamarkt.nl/workshop) via je socials en tag de maker, @handmadeinholland en/of @handwerkmarkt zodat we weten dat je erbij bent.

Bestel hier onder alvast de DIY-pakketten van jouw favoriete workshops

Materiaal en DIY- pakketten

1. IMAKIN - Boomschijf houtbranden

Maak een mooie tekening of tekst  op een boomstamschijf met een houtbrandapparaat. Kies voor een van de sjablonen of maak je eigen ontwerp.

2. Viltbloemist - Vilt "Cosmea" make

Maak een vaasje vol Cosmea’s in deze originele workshop! Wil je materiaal kopen, bestel dan het speciale DIY Cosmea pakketje. Aan het einde van de video ontvang je zelfs een kortingscode voor 10% korting in de Viltbloemist Academy! Geldig tot 11-10-2020! 

3. Bijsfeergoed - Knoop zelf een macramé-vlaggenlijn!

Leer hoe je zelf een super toffe macramé-vlaggenlijn kan knopen! Dit is echt een mooie sfeermaker in je huis.

4. Fullmetalneedle - Workshop Plant Borduren

Tijdens deze online workshop leer je alle technieken om een borduur-ring compleet af te maken. Je gaat kennis maken met het populaire ‘needlepainting” maar dan met een moderne twist. 

Fullmetalneedle adviseert materialen te shoppen bij Irisborduurt.nl. Zij heeft gebruikt: Borduurring, stof, naald en borduurgaren dmc kleur 823, 312, 3325.

5. Stipstijl - Stippen op keramiek met Stipstijl patroon Happy Day

In deze korte intro-workshop leert Nienke van Stipstijl hoe leuk, eenvoudig en ook hoe verslavend het is om je keramiek om te toveren tot gave stipkunst. Wees wel gewaarschuwd, stippen is verslavend!

6. September 18 - DIY Macramé veren van lontwol

Met de XXL wol kun je zoveel leuke dingen maken! We gebruiken een macramé techniek om twee geweldige veren te maken in de kleur Ivory!

7. Caths glas - Glas-in-lood design

Leer hoe je een glas in lood raam met brandschildering ontwerpt.  Glas is niet nodig, we gaan met pen en papier aan de slag. Na de workshop kun je jouw unieke glashanger in glas laten uitvoeren bij CathsGlas.nl

8. Tijdvooreenworkshop.nl - Painting Art

Altijd al willen kunnen schilderen? Maar dacht je dat dat alleen was weggelegd voor de Picasso’s onder ons!? Nu kan jij dat ook….met een tandenborstel! Dus trek je oude kleren aan en spetteren maar. Super fun om te doen! En een waanzinnig gaaf eindresultaat.

ilse stampin up

9. Ilse van Vliet - Snel een leuke kaart stempelen

Kom bij mij een leuke kaart stempelen met de materialen van Stampin’Up! en zie hoe makkelijk en simpel dit gaat en hoe leuk stempelen is.