Welkom op de Online Creamarkt

Een gezellige en sfeervolle, digitale markt voor jong en oud! Op deze Online Creamarkt vind je maar liefst 35 feestelijke kraampjes met fantastische producten van getalenteerde makers en creatieve ondernemers. Daarnaast zetten we ook andere creatieve talenten in de spotlight middels de klapborden die je op de route tegen komt. Als kers op de taart hebben we dit keer ook nog eens 10 creatieve workshops voor je klaarstaan die je gratis en exclusief bij ons in de workshoptent kunt bekijken. 

Waar te beginnen?

Is dit je eerste bezoek aan de Online Creamarkt? Dan raden we je aan eerst even bij onze kiosk langs te gaan. In de kiosk vind je alle informatie over de inhoud en de functionaliteiten. We geven je graag een kleine rondleiding van alle onderdelen en leggen uit hoe je over de markt kunt navigeren.

Ben je een terugkerende bezoeker of sta jij simpelweg te springen om al die vrolijke kraampjes te bewonderen? Hieronder vind je de plattegrond met alle kraampjes en de nieuwe workshoptent. Klik in de legenda op een van de namen van de deelnemers en begin de route waar jij wilt.

Wil je je laten verrassen en zeker weten dat je niets van de marktervaring misloopt? De knop ‘start de route’ brengt je naar een willekeurige kraam waar vandaan je de ons uitgestippelde route kunt vervolgen. De snelste manier om je markt-avontuur te starten!

Plattegrond

Een kijkje achter de schermen

Altijd al benieuwd geweest naar de verhalen achter de mooie producten die te vinden zijn op de Online Creamarkt? Elke editie interviewen we een aantal deelnemers om jou als bezoeker een uniek kijkje in de keuken te geven en de deelnemende makers beter te leren kennen. Ontdek het ontstaan van hun creatieve passie en liefde voor handgemaakt.

Geluk in een Potje

Maak kennis met Karen en Atto en hun creatieve onderneming ‘Geluk in een Potje’.

Online Creamarkt - Creatieve Workshops Texel - Foto 1 - headshot Interview 1

Creatieve Workshops Texel

Malou organiseert gezellige en laagdrempelige creatieve workshops met uitzicht op zee. Benieuwd?

Interview-Foto-1

Mio hartje Japan

Marjolein is DOL op Japan. Lees mee in het interview hoe zij haar liefde voor dit land creatief uit en deelt.

Kaartstudio

Illustrator en grafisch ontwerper met oog voor mooie details, dat is Willianne in een zin. Meer lezen?

Interview-foto 1 Team Blije Bolle Buik

Blije Bolle Buik

Lees in dit interview over Hans en Christine en hun mooie DIY-pakketten voor tijdens en na de zwangerschap.

interview foto 1

Ilse van Vliet

Van kaarten maken naar scrapbooken en nu Stampin’Up demonstratrice. Ilse vertelt over haar passie.

Waar te beginnen?

Is dit je eerste bezoek aan de Online Creamarkt? Dan raden we je aan eerst even bij onze kiosk langs te gaan. In de kiosk vind je namelijk alle informatie over de inhoud en de functionaliteiten van dit digitale evenement. We geven je graag een kleine rondleiding van alle onderdelen en leggen uit hoe je over de markt kunt navigeren.
Ben je een terugkerende bezoeker of sta jij simpelweg te springen om al die vrolijke kraampjes te bezoeken? Klik dan in de legenda onder deze plattegrond op een van de namen van de deelnemers of de workshoptent en laat het feestje beginnen.
Wil je je laten verrassen? De knop ‘start de route’ brengt je naar een willekeurige kraam waar vandaan je de ons uitgestippelde route kunt vervolgen.