Welkom in onze kiosk

We stellen ons graag even voor en vertellen je met liefde en passie wat wij ieder nog meer doen met onze creatieve ondernemingen.

Heb jij het naar je zin op de markt? Dan zouden we het leuk vinden als je een bericht achter laat in het gastenboek. En abonneer je onderaan deze pagina voor de nieuwsbrief, als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws rondom de Online Creamarkt en komende edities.

Foto-nicolevanbeveren

Nicole is het gezicht achter Handwerkmarkt, iemand die zo’n tof platform kan bedenken en opzetten heeft mega organisatorische skills! Voor de Online Creamarkt is Nicole daarom onder andere hoofd financiën. Deze vrouw is een topper op technisch vlak en weet alles op het gebied van webdesign kloppend en werkend te krijgen. Zelfs alle ingewikkelde navigaties en lay-out klusjes van deze digitale markt zijn voor haar geen probleem.
Nicole is hartstikke ambitieus en schrikt niet snel van een groot nieuw idee of strakke deadline. Zo’n vrouw wil je in je team hebben als je iets op wilt zetten zoals de Online Creamarkt.

Wat Nicole nog meer doet

Soraya kennen jullie misschien al wel van de gezellige community Handmade in Holland. Haar enthousiasme en oprechte interesse en bewondering voor het creatieve talent van makers, zorgt voor verbondenheid en een echt community-gevoel. Soraya is echt onmisbaar en is hoofd communicatie. Daarnaast schrijft deze creatieve duizendpoot ook veel van de teksten op de website, plakt ze met de geïllustreerde elementen die Marjolein aanlevert veel beeldmateriaal voor social media en de website in elkaar en kan ze uren zoet zijn met de opmaak van de markt.
Wie Soraya al eens gesproken heeft, weet dat ze ook altijd een flinke dosis enthousiasme, gezelligheid en support meebrengt!

Wat Soraya nog meer doet

Anne van Studio Annepen, is het talent achter alle illustraties die je op de Online Creamarkt vindt. Ze tekent uiteraard alle avatars van de deelnemers achter de kramen. Maar ook de kramen zelf, de kiosk en de losse elementen van de plattegrond zijn het resultaat van haar creatieve talent. Ook vind je her en der kleine illustraties van Anne terug op de andere pagina’s van deze website, die een unieke sfeer geven aan elke pagina. 
Anne is dus verantwoordelijk voor die fijne marktsfeer die je voelt als je langs de digitale kramen struint en maakt het mogelijk dat we de standhouders ‘echt’ kunnen begroeten.

Wat Anne nog meer doet

Wil je ons wat vragen?

Mail ons via info@onlinecreamarkt.nl

Meer informatie hierover en een inschrijfformulier vind je op de pagina ‘Doe mee!’

Dan kun je hen het beste bereiken via Instagram:

Nicole @handwerkmarkt

Soraya @handmadeinholland

Stuur Anne een berichtje via Instagram @studio.annepen met je verzoek om samen de mogelijkheden te bespreken.

Organiseer ook een online event

Om het online evenementen beschikbaar te maken voor meer organisaties en bedrijven is eind 2020 Online Markt Design ontstaan. Ons concept is nu in te huren in kant-en-klare marktomgevingen van drie illustratoren of met een compleet op maat gemaakte vormgeving. Heb jij het netwerk en de know-how om een (live) event te organiseren, neem dan zeker contact met ons op en profiteer van de voordelen van een online event. Voor meer informatie, voorbeelden en contact, bezoek onze website: 

De Online Creamarkt en vormgeving van de markten van Online Markt Design zijn beschermd door auteursrecht. Bij het (deels) kopiëren van het concept ondernemen wij gepaste juridische stappen. Lees hier meer over copyright.

Volgend jaar gaat de Online Creamarkt gewoon weer door! Meld je nu aan voor onze algemene nieuwsbrief en blijf op de hoogte

* indicates required

Volg de markt en alle deelnemers nu ook via social media:

#OnlineCreamarkt

Kersttakje_anne gespiegeld