De Workshoptent

In onze gezellige workshoptent worden er een volle week lang door populaire ondernemers, gratis creatieve workshops gegeven met een feestelijk tintje.  Deze workshops zijn gedurende de gehele openingstijd te volgen, exclusief op de Online Markt.  Leer de ondernemers kennen en doe gezellig met ze mee. Heb je het materiaal voor de workshop niet in huis? Geen probleem! De bijbehorende DIY-pakketten voor de workshops zijn nu verkrijgbaar !

Spread the word

Zorg ervoor dat de Creabea's in je netwerk deze unieke kans niet missen! Maak er samen met vriend(inn)en een uniek uitje van en spoor zo veel mogelijk mensen aan om gezellig mee te doen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Deel het programma met de link naar deze pagina (www.onlincreamarkt.nl/workshop) via je socials en tag de maker, @handmadeinholland en/of @handwerkmarkt zodat we weten dat je erbij bent.

Vogel met mistletoe

Workshops en materiaal

Video afspelen

Klik op bovenstaande afbeelding om de workshop te starten. Met toestemming van de maker kan je deze video nog wel bekijken!

Workshop voor het maken van een mooie spray paint galaxy op een canvas.

Klik op bovenstaande afbeelding om de workshop te starten

Hoe leuk is het om tijdens het kerstontbijt van een handbeschilderd bordje te eten?
Leer in een klein kwartiertje hoe je zelf een mooie tekst of afbeelding op een porseleinen bordje zet met simpele tips en tricks.

Klik op bovenstaande afbeelding om de workshop te starten

Maak een kerst-guirlande van wolvilt of papier met dit patroon voor Hulstblaadjes. Varieer en versier er de kerstboom, cadeautjes, trap en/of raam mee!