Welkom op de Online markt Demo

Een gezellige en sfeervolle, digitale markt voor jong en oud! Op deze Online Markt vind je zes feestelijke demo kraampjes met fantastische producten van getalenteerde makers en creatieve ondernemers. Daarnaast zie je op de route ook andere elementen die we kunnen toevoegen aan de markt om elk evenement uniek vorm te kunnen geven. Zo loop je ook langs reclameborden en kan je alvast een kijkje nemen in een workshoptent.  Bekijk op onze gastenboekpagina de reacties van de bezoekers van de vorige markteditie om te lezen over beleving voor bezoeker en deelnemer van zo’n uniek evenement. 

Waar te beginnen?

Is dit je eerste bezoek aan de Online Markt Demo? Dan raden we je aan eerst even bij onze kiosk langs te gaan. In de kiosk vind je alle informatie over de inhoud en de functionaliteiten. We geven je graag een kleine rondleiding van alle onderdelen en leggen uit hoe je over de markt kunt navigeren.

Ben je een terugkerende bezoeker of wil je zelf de route bepalen? Neem dan eens een kijkje bij onze demo plattegrond en de bijhorende legenda. Bezoekers kunnen bij een Online Markt op deze manier zelf de route bij elke willekeurige kraam beginnen. 

Wil je je laten verrassen en zeker weten dat je niets van de marktervaring misloopt? De knop ‘start de route’ brengt je naar een willekeurige kraam waar vandaan je de ons uitgestippelde route kunt vervolgen. De snelste manier om je markt-avontuur te starten!

   Kraam 1
   Kraam 2
   Kraam 3
   Kraam 4
   Kraam 5
   Kraam 6
   Kraam 7
   Kraam 8
   Kraam 9
   Kraam 10

   Kraam 11
   Kraam 12
   Kraam 13
   Kraam 14
   Kraam 15
   Kraam 16
   Kraam 17
   Kraam 18
   Kraam 19
  Kraam 20

  Kraam 21
  Kraam 22 
  Kraam 23
  Kraam 24
  Kraam 25
  Kraam 26
  Kraam 27
  Kraam 28 
  Kraam 29
  Kraam 30

Waar te beginnen?

Is dit je eerste bezoek aan de Online Creamarkt? Dan raden we je aan eerst even bij onze kiosk langs te gaan. In de kiosk vind je namelijk alle informatie over de inhoud en de functionaliteiten van dit digitale evenement. We geven je graag een kleine rondleiding van alle onderdelen en leggen uit hoe je over de markt kunt navigeren.
Ben je een terugkerende bezoeker of sta jij simpelweg te springen om al die vrolijke kraampjes te bezoeken? Klik dan in de legenda onder deze plattegrond op een van de namen van de deelnemers of de workshoptent en laat het feestje beginnen.
Wil je je laten verrassen? De knop ‘start de route’ brengt je naar een willekeurige kraam waar vandaan je de ons uitgestippelde route kunt vervolgen.