Welkom op de Online Creamarkt

Maak je klaar voor de Online Creamarkt kersteditie!

Dit jaar sluiten we spectaculair af met feestelijke kersteditie van de Online Creamarkt. Deze markt zal plaatsvinden van maandag 7 tot en met zondag 13 december. Lijkt het jouw tof om deel te nemen? Inschrijven kan tot en met 23 oktober.

kerstkat 2
C225F5F7-E7B1-47E0-B789-9BF46B15746D
elementen kat 2

De digitale poorten van de Online Creamarkt openen over:

  • 00Dagen
  • 00Uren
  • 00Minuten

Waar te beginnen?

Is dit je eerste bezoek aan de Online Creamarkt? Dan raden we je aan eerst even bij onze kiosk langs te gaan. In de kiosk vind je alle informatie over de inhoud en de functionaliteiten. We geven je graag een kleine rondleiding van alle onderdelen en leggen uit hoe je over de markt kunt navigeren.

Wil je je laten verrassen en zeker weten dat je niets van de marktervaring misloopt? De knop ‘start de route’ brengt je naar een willekeurige kraam waar vandaan je de ons uitgestippelde route kunt vervolgen. De snelste manier om je markt-avontuur te starten!

Zin om direct zelf creatief aan de slag te gaan? Doe dan mee aan onze gratis creatieve workshops. Hieronder zie je het aanbod en de agenda, maar zit je echt al klaar om de handen uit de mouwen te steken, klik dan op deze knop en je bevindt je direct in onze workshoptent!

Workshops

Gratis en exclusief voor de bezoekers aan de Online Creamarkt:  Creatieve workshops!
In onze gezellige workshoptent worden er twee weekenden lang door populaire Nederlandse makers, gratis creatieve workshops gegeven. Deze workshops zijn alleen te volgen in deze tent op de Online Creamarkt en zijn allemaal beide weekenden zichtbaar.

Alle workshops staan beide weekenden, alle dagen online tijdens de openingstijden van de markt. De video staat dan gewoon klaar voor je in de workshop omgeving zodat je deze kunt starten op een tijdstip dat jou uitkomt. Ook kun je de video pauzeren of een stukje terugspoelen als het je nét iets te snel ging. De workshops duren in totaal ieder zo’n 10 á 20 minuten.

Eerst meer weten?

Heb je nog nooit gehoord van de Online Creamarkt, heb je de vorige editie gemist, of ben je benieuwd wie dit gezellige evenement organiseren?

Op de Infopagina vind je hopelijk antwoord op al je vragen en vertellen we hoe je contact met ons kunt opnemen (in het geval je ons toch nog iets anders wilt vragen of vertellen). Natuurlijk mag je ons altijd een berichtje sturen op Instagram, gezellig!

element egel

schrijf je in voor de nieuwsbrief

Dan blijf je altijd op de hoogte van het nieuws rondom de Online Creamarkt

Meld je nu aan voor onze algemene nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

* indicates required

Volg de markt en alle deelnemers nu ook via social media:

#OnlineCreamarkt

Zoals je ziet zijn de kraampjes nu nog leeg...

Achter de schermen zijn wij nu drukdrukdruk bezig om de markt op te bouwen. Hieronder zie je een timer die aftelt naar het moment dat de markt open gaat op vrijdag 17 juli 8:00. Zet jij het vast in je agenda?!

NIEUW aankomende editie: Creatieve workshops! Gratis en exclusief voor de bezoekers aan de Online Creamarkt. 

In een gezellige workshoptent worden er twee weekenden lang door populaire Nederlandse makers, gratis creatieve workshops gegeven. Bekijk en deel het programma met je vrienden, dit mag je echt niet missen! Heb je het materiaal voor de workshops niet in huis? Bestel de materiaalpakketten nu en heb alles in huis als de workshops beginnen.  

lege post groen

De markt is geopend!

Samen met illustratrice Marjomaakt is het ons weer gelukt om een gezellige en sfeervolle, digitale markt neer te zetten voor jong en oud! Op deze Online Creamarkt vind je maar liefst 25 vrolijke kraampjes met fantastische producten van getalenteerde makers en creatieve ondernemers. Daarnaast zetten we ook andere creatieve talenten in de spotlight middels de klapborden die je op de route tegen komt. Als kers op de taart hebben we dit keer ook nog eens 9 creatieve workshops voor je klaarstaan die je gratis en alleen bij ons op de markt kunt bekijken. 

Volgend weekend zijn we er weer!

Het eerste weekend van de Online Creamark zit er al weer op! Wat was het een ontzettend gezellig weekend met veel enthousiaste bezoekers en leuke resultaten van de workshops. We gaan nu tussendoor het plein weer even opruimen en de kramen vol zetten met nieuwe producten en dan zien we je hopelijk komende vrijdag weer terug! Wil je nou graag gelijk aan de slag met de workshops die komende vrijdag weer te zien zijn? 

Het is bijna weer zover!

Het aftellen is nu echt begonnen… Vrijdag 25 september om 8:00 openen we de digitale poorten! Heb jij er al zin in?! De deelnemers en wij als organisatie staan al helemaal te springen van enthousiasme.

 Behalve de kraampjes worden er ook weer twee weekenden lang gratis creatieve workshops gegeven door populaire Nederlandse makers! Het workshop programma is bekend en de materiaalpakketten zijn te shoppen. Klik op de button voor meer info.

De tweede editie van de Online Creamarkt is helaas alweer afgelopen. Maar niet getreurd, er komt binnenkort zeker nog een markt!

We gaan eerst deze markt opruimen en beginnen dan alweer met het plannen van de derde editie! Wil jij daar bij zijn, als deelnemer of bezoeker, meld je dan even aan voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief houden we iedereen op de hoogte van de eerstvolgende marktdata, wanneer je je kunt inschrijven als standhouder en welke toffe nieuwe aspecten we gaan toevoegen aan de volgende markt.